Frakt og levering

 • Vi har fri frakt på alle ordre over 1500 kr. Handler du for et mindre beløp enn det kommer frakten på 99 kr. Kjøp av større varer tilkommer ekstra frakt som vil variere på leveringsadresse og størrelsen/vekten på varen.
 • Vi har ikke fri retur. Retur dekkes av kjøper.
  • Når du legger inn en bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen.
  • Vi pakker og sender ut varer hver dag fra mandag til fredag. Bestiller du i løpet av helgen vil vi behandle din ordre førstkommende mandag.
  • Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.
 • Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 4 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Ordre over kr 1500,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke. For ordre under kr 1500,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 99,- På noen ordre vil det forekomme spesialfrakt, avhengig av vekt og størrelse på pakken. Da gjelder ikke samme bestemmelser på fri frakt / fast frakt.

  Varene du har bestilt blir plukket man-fre i løpet av 24 timer, og det vil kun ta noen få dager før du har varene. I spesielt travle perioder kan det ta noen lengre tid før varene blir plukket. Har du bestilt varer for over kr 1500,-, og det i mellomtiden har blitt utsolgt for en eller flere varer, vil du likevel få fraktfri levering.